Ελληνικά   English  
Αρχική  |   Ενημέρωση  |   Εκδηλώσεις  |   Διαγωνισμοί  |   Θέσεις Εργασίας  |   My Certh  |   Επικοινωνία
Εκτύπωση σελίδας
ΕκδηλώσειςΗμερίδες / Συνέδρια

Η Διεθνής Ημέρα Κλινικών Δοκιμών 2024 της Ευρωπαϊκής Υποδομής ECRIN διοργανώνεται στο ΕΚΕΤΑ στις 23 Μαΐου
[Τρίτη, 23 Απριλίου 2024] 

 

H  Ερευνητική Υποδομή ECRIN (European Clinical Research Infrastructure Network) (https://ecrin.org/) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει τη διεξαγωγή πολυεθνικών κλινικών δοκιμών στην Ευρώπη. Το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΙΝΕΒ/ΕΚΕΤΑ) αποτελεί τον εθνικό κόμβο της ευρωπαϊκής υποδομής ECRIN για την Ελλάδα και συντονίζει το Ελληνικό Δίκτυο Υποδομών Κλινικής Έρευνας (GRECRIN) (https://grecrin.gr/).

Η Διεθνής Ημέρα Κλινικών Δοκιμών (ICTD) ξεκίνησε το 2005 από το ECRIN στα πλαίσια της αποστολής του να υποστηρίξει την πολυεθνική κλινική έρευνα στην Ευρώπη. Η ICTD συγκεντρώνει ασθενείς, διαμορφωτές πολιτικών υγείας, υγειονομικές αρχές, κλινικούς ερευνητές, επαγγελματίες υγείας και πολίτες από την Ευρώπη και όχι μόνο, για να συζητήσουν ζητήματα που σχετίζονται με πολυεθνικές κλινικές έρευνες.

Εφέτος, η ICTD 2024 διοργανώνεται από το ΙΝΕΒ/ΕΚΕΤΑ και το GRECRIN. Η ICTD 2024 θα διεξαχθεί στις 23 Μαΐου 2024 στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, στο Αμφιθέατρο «Μιχαήλ Γεράσιμος Στρίντζης».

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το σχετικό link https://grecrin.gr/el/grecrin-will-host-the-international-clinical-trials-day-2024-in-thessaloniki-on-may-23rd-2024/.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση προϋποθέτει τη συμπλήρωση της φόρμας στον σύνδεσμο https://grecrin.gr/2024_annual_event_registration/.