Ελληνικά   English  
Αρχική  |   Ενημέρωση  |   Εκδηλώσεις  |   Διαγωνισμοί  |   Θέσεις Εργασίας  |   My Certh  |   Επικοινωνία
Εκτύπωση σελίδας
ΕνημέρωσηΝέα

Ολοκληρώθηκε η 1η φάση του Διαγωνισμού «Απόδειξη Ιδέας»100 ερευνητικές ιδέες/τεχνολογίες κατατέθηκαν στον διαγωνισμό «Απόδειξη Ιδέας» από ερευνητικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Αδριατικής – Ιονίου και στους θεματικούς τομείς της Αγρο-βιοοικονομίας, των Μεταφορών & Κινητικότητας και της Ενέργειας & Περιβάλλοντος.

Σειρά έχει η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά των επιχειρήσεων για την από κοινού με τις ερευνητικές ομάδες, ανάληψη δράσεων για την περαιτέρω ανάπτυξη των ιδεών/τεχνολογιών με στόχο την εμπορική τους αξιοποίηση. 

Οι 10 καλύτερες προτάσεις (research-to-business projects) θα λάβουν ενίσχυση με τη μορφή κουπονιών καινοτομίας αξίας 18.500 ευρώ το κάθε ένα.

Σύντομες περιγραφές των υποψηφίων τεχνολογιών παρουσιάζονται στην πλατφόρμα INNOVAIR (η επεξεργασία βρίσκεται σε εξέλιξη), ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης για κοινά έργα, κριτήρια για την απονομή κουπονιών καινοτομίας και επιλέξιμων δαπανών θα βρείτε στη διεύθυνση https://oisair.net/pages/call-for-projects.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν και με τον τοπικό κόμβο του διαγωνισμού στο ΕΚΕΤΑ, τμήμα εξωστρέφειας: Κατερίνα Παπαδοπούλου, 2310 498 206, kpap@certh.gr, Νίκος Κατσιαδάκης, 2310 498204, nicolas@certh.gr.

Προθεσμία υποβολής προτάσεων/κοινών έργων: 30/9/2019

Σχετικό δημοσίευμα: SMEs invited to jointly develop innovation projects with researchers in Adriatic-Ionian region – Innovation vouchers worth €18.500 each for 10 best projects