Ελληνικά   English  
Αρχική  |   Ενημέρωση  |   Εκδηλώσεις  |   Διαγωνισμοί  |   Θέσεις Εργασίας  |   My Certh  |   Επικοινωνία
Εκτύπωση σελίδας
ΕκδηλώσειςΗμερίδες / Συνέδρια

TOKEN: Καινοτόμες ψηφιακές λύσεις βασισμένες στην τεχνολογία Blockchain
[Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022] 

Ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού έργου TOKEN «Μετασχηματιστικός αντίκτυπος των τεχνολογιών BlocKchain στις δημόσιες υπηρεσίες (Transformative Impact Of BlocKchain tEchnologies iN Public Services)», διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18.00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δ.Κατερίνης (αίθουσα Α’ ορόφου).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να επικοινωνήσει τις δράσεις του έργου στο ενδιαφερόμενο κοινό (πολίτες, δημοτικοί υπάλληλοι, αυτοδιοικητικά στελέχη, ερευνητές, τεχνολογικά ιδρύματα και φορείς) και να αναδείξει την αξία του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν σε εθνικό επίπεδο τα συμπεράσματα από την αξιοποίηση τεχνολογιών Blockchain στη δημόσια διοίκηση και τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση της και θα διενεργηθεί πιλοτική επίδειξη της πλατφόρμας TOKEN συμπεριλαμβανομένου του συστήματος για τη διενέργεια ηλεκτρονικών ψηφοφοριών.

Οι κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης είναι:

- Δρ. Κωνσταντίνος Βότης - Ερευνητής Γ', Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

- Κος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης - Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής Δ. Βέροιας.

- Κα Χριστίνα Καραμπέρη - Υπεύθυνη Έρευνας και Επικοινωνίας της e-trikala