Ελληνικά   English  
Αρχική  |   Ενημέρωση  |   Εκδηλώσεις  |   Διαγωνισμοί  |   Θέσεις Εργασίας  |   My Certh  |   Επικοινωνία
Εκτύπωση σελίδας
ΕκδηλώσειςΗμερίδες / Συνέδρια

Ημερίδα με θέμα: «Δυνατότητες Ψηφιοποίησης των επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Το Έξυπνο Σπίτι του ΕΚΕΤΑ/ΙΠΤΗΛ – Ένας πλήρως λειτουργικός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας

 

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 9:00 έως τις 15:00, στο Αμφιθέατρο Βεργίνα του ΕΚΕΤΑ θα πραγματοποιηθεί ημερίδα από το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του ΕΚΕΤΑ με θέμα τις δυνατότητες ψηφιοποίησης των επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Στην εκδήλωση πρόκειται να παρουσιαστεί ο Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας του ΙΠΤΗΛ/ΕΚΕΤΑ, οι τομείς δραστηριότητάς του, καθώς και οι υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στους διαφόρους φορείς και επιχειρήσεις. Παράλληλα, θα υπάρξει ενεργή συζήτηση επάνω στις ανάγκες αλλά και τα εμπόδια που συναντάνε οι σύγχρονες επιχειρήσεις κατά τη διαδικασία της ψηφιοποίησης τους. Σε αυτό το πλαίσιο, θα παρουσιαστούν παραδείγματα επιτυχημένων συνεργασιών του Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας με μια πληθώρα επιχειρήσεων, όπως και οι λύσεις που αναπτύχθηκαν.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο για ευκαιρίες χρηματοδότησης μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όσο και υποστήριξης διαφόρων επιχειρησιακών διαδικασιών τους. Τέλος, θα δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν ανά ομάδες σε στοχευμένες εποικοδομητικές συζητήσεις.

Προσκεκλημένους της εκδήλωσης αποτελούν νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, βιομηχανίες, αλλά και φορείς που απαρτίζουν το  οικοσύστημα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Απώτερος σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναγνωριστούν και να χαρτογραφηθούν οι ανάγκες αυτών και να διερευνηθούν πιθανές συνέργειες.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/32KZ7Rw

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.