Ελληνικά   English  
Αρχική  |   Ενημέρωση  |   Εκδηλώσεις  |   Διαγωνισμοί  |   Θέσεις Εργασίας  |   My Certh  |   Επικοινωνία
Εκτύπωση σελίδας
ΕκδηλώσειςΗμερίδες / Συνέδρια

Workshop στις 19/10/2018: Ανταγωνιστικότητα - καινοτομία στον τομέα της πράσινης και έξυπνης κινητικότητας


 

 

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης-ΕΚΕΤΑ σας προσκαλούν στη συνάντηση εργασίας που διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00 στο αμφιθέατρο «ΒΕΡΓΙΝΑ» του ΕΚΕΤΑ στο 6ο χλμ. Χαριλάου-Θέρμης με θέμα:


Αξιοποίηση της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας στον τομέα της
πράσινης και έξυπνης κινητικότητας
ως εργαλείο συνεργασίας και δικτύωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «green mind - GREEN and smart Mobility INDustry innovation» του Προγράμματος Διακρατικής Συνεργασίας «Interreg Mediterranean - MED 2014-2020» και έχει ως στόχο την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας των επιχειρήσεων στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, στον τομέα της πράσινης και έξυπνης κινητικότητας, μέσα από την υποστήριξή τους για ευκαιρίες χρηματοδότησης, καθώς και στη δημιουργία μηχανισμών συνεργασίας με άλλες επιχειρήσεις, ερευνητικούς οργανισμούς και δημόσιους φορείς σε τοπικό και διακρατικό επίπεδο.


Η συνάντηση εργασίας απευθύνεται σε επιχειρήσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται στους τομείς των μεταφορών, της εφοδιαστικής αλυσίδας, της πληροφορικής, της ενέργειας καθώς και επιχειρήσεις που διαθέτουν αντίστοιχα τμήματα.


Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην ημερίδα θα έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις σχετικά με τις δυνατότητες και τις προοπτικές επίτευξης καινοτομίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Για το λόγο αυτό η τελευταία ώρα της ημερίδας είναι αφιερωμένη στις επιχειρήσεις προκειμένου να κάνουν ολιγόλεπτες παρεμβάσεις εφόσον το επιθυμούν.


Επιπλέον πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα της συνάντησης μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο http://greenmind.certh.gr/
Τηλ. επικοινωνίας 2310 498443
email:panior@certh.gr

Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://goo.gl/forms/lhaX5meWBLn1Bw1z1