![]() |
Την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, θα επισκεφθεί το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του ΕΚΕΤΑ (ΙΜΕΤ / ΕΚΕΤΑ) πολυμελής αντιπροσωπεία από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της πόλης Ningbo της Κίνας (NBUT – Ningbo University of Technology).
Το ΙΜΕΤ / ΕΚΕΤΑ σε συνεργασία με μικρή ομάδα Ελληνικών εταιρειών και φορέων εκτελεί αυτή την περίοδο έργο αναβάθμισης του λογισμικού διαχείρισης ενός τμήματος του λιμανιού του Ningbo (έργο στα πλαίσια της Ελληνο-Κινεζικής συνεργασίας στον τομέα της έρευνας και τεχνολογίας, μέσω ΓΓΕΤ) και έχει συμμετάσχει σε διάφορες κοινές δράσεις με το Πανεπιστήμιο NBUT.
Το Σύμφωνο Συνεργασίας που θα υπογραφεί στις 29 Απριλίου, αποσκοπεί σε μια εμβάθυνση και συστηματοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.
>> Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο ![]()