Ελληνικά   English  
Αρχική  |   Ενημέρωση  |   Εκδηλώσεις  |   Διαγωνισμοί  |   Θέσεις Εργασίας  |   My Certh  |   Επικοινωνία
Εκτύπωση σελίδας
Εκδηλώσεις20142013Εκδηλώσεις Άλλων Φορέων - 2013Απρίλιος

"Εβδομάδα Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος"
[01-05 Απρ 2013]


>> Πρωταρχικός στόχος του νέου αυτού θεσμού είναι η προσέγγιση του Πανεπιστήμιου με την κοινωνία και η ανάπτυξη αμφίδρομης επικοινωνίας με αυτή.

>> Κατά τη διάρκεια της «Εβδομάδας Διεθνούς Πανεπιστημίου» θα συζητηθούν θέματα που άπτονται της οικονομίας, του δικαίου, του περιβάλλοντος, της ενέργειας και της τέχνης. Πιο συγκεκριμένα, έγκριτοι ομιλητές θα αναπτύξουν τις ιδέες τους για την Ελλάδα του μέλλοντος, τη Θεσσαλονίκη ως κέντρο εκπαίδευσης, έρευνας και ανάδειξης της ιστορίας της Μαύρης Θάλασσας και την
καινοτομία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

>> Θα παρουσιαστούν επιπροσθέτως ζ ητήματα σχετικά με τον περιβαλλοντικό σχεδιασμό  και την α νάπτυξη του αστικού χώρου, την ενέργεια, την ατμοσφαιρική ρύπανση στον αστικό ιστό με καίριες αναφορές στον ρόλο των μηχανικών στη σύγχρονη ενεργειακή πραγματικότητα.

>> Θα συζητηθούν παράλληλα θέματα σχετικά με την τέχνη, το δίκαιο και τις επιχειρήσεις ενώ σε άλλη εκδήλωση ζητήματα διαιτησίας και διαμεσολάβησης. Όλες οι θεματικές συνδέονται με τα γνωστικά αντικείμενα των προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών τα οποία προσφέρει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

01-05 Απριλίου 2013

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
14ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών
Θέρμη, Θεσσαλονικης


[Διοργάνωση:  Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος]