Ελληνικά   English  
Αρχική  |   Ενημέρωση  |   Εκδηλώσεις  |   Διαγωνισμοί  |   Θέσεις Εργασίας  |   My Certh  |   Επικοινωνία
Εκτύπωση σελίδας
Θέσεις ΕργασίαςΑΡΧΕΙΟ: Θέσεων Εργασίας
[2007-2018]
Θέσεις Προσωπικού
στα πλαίσια Ερευνητικών Προγραμμάτων
2018

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης ανάθεσης έργου, για μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού, στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «Advanced hoListic Adverse Drone Detection, Identification Neutralization» - «ALADDIN»
[ΙΠΤΗΛ-17442] @ ΕΚΕΤΑ / ΙΠΤΗΛ
13 Απρ 2018


Θέρμη, Απρίλιος 13, 2018 - Το ΙΠΤΗΛ του Ε.Κ.Ε.Τ.Α., στο πλαίσιο του παρόντος ΕΕ, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.


Κωδικός Θέσης:

17442

Αρ. πρωτ. 17442 / 13-04-2018
ΑΔΑ: 7ΘΒΠ469ΗΡ8-Λ13
Ειδικότητα:

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ή Μηχανικός

Αντικείμενο  Έργου:

Το έργο ALADDIN θα μελετήσει, σχεδιάσει, αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα αντιμέτρων UAV (μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα) ως ολοκληρωμένη λύση στο αυξανόμενο πρόβλημα μιας πιθανής απειλής από την χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων. Το οπλοστάσιο των αισθητήρων του ALADDIN το οποίο αποτελείται από ένα σύνολο προσαρμοσμένων, καινοτόμων και μοναδικών τεχνολογιών, καθώς και καθιερωμένους αισθητήρες που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση και τον εντοπισμό UAV (2D / 3D ζεύγη ραντάρ, οπτική και θερμική πανοραμική απεικόνιση, ακουστικούς αισθητήρες) θα εξελιχθεί με χρήση νέων τεχνικών βαθιάς εκμάθησης (deep learning) για να μπορούν να παρέχουν μια εξαιρετικής ακρίβειας ανίχνευση. Περαιτέρω, το έργο ALADDIN θα μελετήσει και θα προσφέρει ένα σύνολο τελεστών εξουδετέρωσης (jammers, physical & hacking). Αυτές οι δυνατότητες ανίχνευσης και αντιμέτρων θα λειτουργούν μέσω ενός προηγμένου συστήματος χειρισμού και ελέγχου (C2).

Παραδοτέα / Αναμενόμενα αποτελέσματα:

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί αναμένεται να ασχοληθεί με την ανάλυση και την υλοποίηση τεχνικών deep learning αλλά και machine learning για την ανάλυση των δεδομένων που θα συλλεχθούν από διάφορες πηγές αισθητήρων και συσκευών στα πλαίσια του έργου.

Διάρκεια:

06 μήνες

Θέσεις:

1

Τόπος: ΕΚΕΤΑ, 6ο χλμ οδού Χαριλάου - Θέρμης, Θεσσαλονίκη

 

Σημειώστε Προθεσμία υποβολής: 30-04-2018 και ώρα 14:00 μ.μ. 
 

Αποστολή Δικαιολογητικών:

ΕΚΕΤΑ / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ)
6ο χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικάστο 2311257722 ή στο email: kvotis@iti.gr (κ. Βότη Κ.)